Voedingsadvies & Lymfedrainage
Paarden

Algemene voorwaarden

Via de Zon (Marjan Cornelis) Dorpsstraat 12 7863 PC, GEES
Telefoonnummer: 06-396 37403 
Email: info@marjancornelis.nl 
Kvk-nummer: 54582164

De eigenaar/verzorger zorgt ervoor dat alle gegevens,  die gevraagd worden door Via de Zon, die van belang kunnen zijn voor een goede lymfedrainage behandeling of voedingsconsult tijdig en eerlijk worden verstrekt.

De lymfedrainage behandeling en/of het voedingsconsult van uw paard geschiedt op uw eigen risico. Marjan Cornelis en haar bedrijf ‘Via de Zon’ is voor geen enkele vorm van schade aansprakelijk, tijdens, voor en na een behandeling of voor gevolgen voor het paard of zijn omgeving na de behandeling.

Bij sommige klachten wordt er samengewerkt met een dierenarts. Via de Zon is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen.
Eigenaar/verzorger geeft toestemming voor manueel lymfedrainage behandelingen en weet wat dit inhoud.
Bij een besmettelijke ziekte op stal wordt dit ruim op tijd vermeld door u, zodat Via de Zon maatregelen kan treffen i.v.m. besmettelijkheid en verspreiding te voorkomen.

Geheimhouding van gestrekte gegevens en informatie wordt gewaarborgd en enkel gebruikt voor doeleinde ten behoeve van de lymfedrainage behandeling of voedingsconsult.
Toestemming voor contact met dierenarts. Soms is het nodig om contact te leggen met uw dierenarts. Om snel te kunnen schakelen heb ik hiervoor uw toestemming nodig. Door het sluiten van een behandelovereenkomst geeft u mij toestemming om te allen tijden contact op te nemen met uw dierenarts, andere therapeuten en/of specialisten. De besproken informatie zal met vertrouwen en respect behandeld worden.

Uitvoering van de overeenkomst
Behandelaar voert opdracht naar beste inzicht en vermogen uit. Hij is niet aansprakelijk voor het niet bereiken van het resultaat dat de klant beoogde.
Via de Zon kan geen resultaat garanderen, wel inspanning om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en advies te geven.

Via de Zon is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen. Bij sommige klachten wordt er samengewerkt met een dierenarts.

Reiskosten
Binnen 10 km (vanaf 7863 PC) vervallen de reiskosten.
Buiten deze 10 km wordt er € 0,30 per km in rekening gebracht.
Bij behandelingen van meerdere paarden op dezelfde locatie op dezelfde dag, kunnen reiskosten gedeeld worden met stalgenoten.

Annuleren van de afspraak
Afzeggen van een afspraak is tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos.
Binnen dit termijn wordt 50% van de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Betaling
Betaling wordt via een tikkie of contant voldaan gelijk na de behandeling. De afgenomen pakketten worden vooraf de eerste behandeling contant betaald of via bank of tikkie. U ontvangt uiteraard een factuur voor uw boekhouding.

Van toepassing is steeds de laatst geplaatste versie op de site van deze algemene voorwaarden.

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram